autóklíma javítás budapest

AUTÓKLÍMA ÓZONOS TISZTÍTÁS BUDAPEST

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás. A kezelés megszünteti a -baktérium -vírus -penész -allergén -szag -oldószermaradványok jelenlétét. Teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli tisztítás a nagyteljesítményű ipari légtisztító gép segítségével történik. Nem kell drága eladó légtisztító készülék megvásárlásával törődni,legmodernebb ózongenerátorral tisztítunk.

Dalos_szorolap_ozon_210x148mm_2

A nagy teljesítményű légtisztító berendezés segítségével a kezelés rendkívül rövid ideig tart. Az allergia kialakulása ellen is, és a már kialakult allergia ellen is hasznos alternatív kezelés az ózonnal való penészmentesítés, allergén mentesítés. A mérgező ózongáz elpusztít minden ismert baktérium és vírus fajtát, legyen az a felületeken található szalmonella baktérium, a klímaberendezésben gyakran előforduló legionella baktérium, esetleg az influenza vírus vagy a nátha vírus.

A hagyományos ózonos légtisztító berendezések után a mérgező ózon a helyiségben maradva mérgezi a bennlévőket. Az általunk használt bio eljárás a fertőtlenítésre használt ózont a folyamat végén visszaalakítja oxigénné. Az illatosító készülékek, spray-k általában csak elfedik a szagokat, de a szagmolekulákat nem távolítják el, így a bűz gyorsan visszatérhet. Az ózon oxidálja a szagot okozó molekulákat is, legyen az füstszag, beázás utáni szag, kellemetlen állati vagy emberi szag. Az ózonkezelés alkalmazható bármilyen lakás, szoba, ház, iroda, üzlet, autó, hajó, lakókocsi belső terének a fertőtlenítésére.

HÍVJON MINKET A +36 70/318-9966-OS SZÁMON!